Detox, inwendige reiniging met Curcuma & Orthisophon

Min: €0 Max: €5

Temoelawak & Koemis Koetjing of Curcuma & Orthisophon reinigt en zuivert lever, nieren en blaas (ontgiften, detox werking) bloedzuiverend, betere darmwerking – stoelgang en werkt tevens vochtafdrijvend. 
Uniek alleen hier in gecombineerde samenstelling verkrijgbaar, per 90 capsules! 

De ondersteunende werking van twee kruiden samen verenigd. 
De samenstelling van kruiden zoals Koemis Koetjing of Curcuma heeft een stimulerend effect op lever en gal en stimuleert zo het ontgiften van het lichaam. 
Aan Temoe (of Temu) lawak worden veel bevorderende werkingen toegeschreven, zoals bevat veel anti-oxidanten, bloedzuiverend, betere darmwerking – stoelgang. 
Koemis Koetjing stimuleert de nieren waardoor er een verhoogde urineafscheiding plaatsvindt. Afvalproducten in de urine verlaten zo sneller het lichaam. Koemis Koetjing bevordert zuivering van nier en blaas en werkt vochtafdrijvend en wordt daarom ook toegepast bij overgewicht en bij afslankkuren. 

In oosterse landen wordt Temoe lawak al vele jaren gebruikt voor uiteenlopende klachten. Van oorsprong wordt Temoe lawak toegepast om de lever- en galfunctie te ondersteunen en om geelzucht te behandelen. Daarnaast werd het toegepast om spijsverteringsproblemen als gastritis en maagzuurproblemen te verhelpen, de slijmproductie te verhogen en om de maagwand te beschermen. In de volksgeneeskunde werd Temoe lawak gebruikt om artritis, overgewicht en een hoog cholesterol gehalte tegen te gaan en om de spijsvertering te stimuleren. Het werkt bloedzuiverend, ontstekingsremmend en cholesterol verlagend. Ook leverziekten werden behandeld met Temoe lawak, het helpt bij het ontgiftigingsproces wanneer het gaat om de bescherming van de lever, zelfs tegen de toxische stoffen. 

Bijna een wondermiddel! 
Onderzoekers van het All India Institute of Medical Sciences in New Delhi publiceerden vorig jaar dat Temoe lawak een beschermend effect heeft op het hart omdat het bloedproppen helpt voorkomen. Alsof dat nog niet genoeg is, helpt Temoe lawak ook bij het verlagen van het cholesterolniveau en bij de bestrijding van hoge bloeddruk.
Toevoeging van Temoe lawak aan het dagelijkse dieet remde door benzopyreen veroorzaakte maagtumoren en borsttumoren bij muizen (benzopyreen is een giftige stof in sigarettenrook, dat maagkanker kan veroorzaken). 
In ons geval, het ontgiftigen van de lever en gal. 

Hoe te gebruiken
Drie tot zes capsules met water innemen. Liefst verdelen over de dag en in combinatie met een maaltijd. 

Samenstelling 
Curcuma rhizoma (Temoe Lawak) 600 mg en Orthosiphonis folium (Koemis Koetjing) 600 mg 

Extra informatie 
Geadviseerde dosering niet overschrijden. Raadpleeg uw arts of een deskundige. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitaminen. 

Inhoud 
90 capsules worden u toegezonden in de zg. brievenbusverpakking, voordeliger en gewoon per post in uw brievenbus.


Geen producten gevonden...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »